Menu
Your Cart

Sina

Brand: Sina
    Produsul acesta este neaparat necesar pentru asigurarea unei aderente puternice in timpul constructiei unghiilor. Solutia Primer actioneaza asemenea bandei dublu adezive, asigurand lipirea dintre unghia naturala si acrilul, gelul sau oja permanenta aplicate deasupra, totodata re..
9.99RON
Brand: Sina
      Acest gel de sigilare, de la Sina, prin compozitia sa specifica contribuie eficient si simplu la executara unei manichiuri stralucitoare. Aplicarea lui duce la sporirea durabilitatii unghiei, prin protejarea straturilor de lac sau orice alt produs manichiuristic apli..
9.99RON
Brand: Sina
    Baza pentru unghii contribuie eficient la intarirea unghiilor, daca in prealabil nu ati folosit un tratament dupa constructia de unghii false. Se aplica pe unghia naturala inaintea folosirii ojei si duce la obtinerea unei manichiuri sanatoase, ingrijite, care va iesi intotdeauna..
12.00RON
Brand: Sina
    Solutia degresanta Sina asigura o fixare puternica cu unghia naturala a straturilor de gel folosite in constructia unghiilor. Compozitia sa specifica protejeaza unghia, nu o ingalbeneste si nu o deterioreaza, iar manichiurii ii asigura un plus de rezistenta. Tipul prod..
6.50RON
Brand: Sina
  Gelul UV de la Sina este un gel pentru unghiile cu tips sau pentru sablon. Poate fi combinat cu alte geluri, sclipici, flitter. Este rezistent la zgaraieturi si se autoniveleaza. Nu provoaca senzatia de arsura sau ingalbenirea unghiilor.Cantitate: 15ml Timp de uscare: aprox. 3 min Culoa..
7.99RON 10.00RON
Brand: Sina
  Gelul UV de la Sina este un gel foarte rezistent si calitativ. Ajuta la ascunderea imperfectiunilor de pe unghii. Este autonivelant, are o  vascozitate medie si se modeleaza foarte usor pe unghii.Cantitate: 15ml Timp de uscare: 180s Culoare: transparenta Marca: SinaSuma minima ..
10.00RON
Brand: Sina
 Gelurile UV de la Sina sunt geluri foarte rezistente si de o calitate inalta. Gelul este ideal pentru manichiura french sau nail-art. Nu crapa si nu provoaca senzatia de arsura. Gelul este rezistent la zgaraieturi.Cantitate: 15ml Timp de uscare: minim 120s Culoare: alb Marca: SinaCom..
7.99RON 10.00RON
Brand: Sina
   Gelurile UV de la Sina sunt calitative si rezistente cu o vascozitate medie ce ii permite sa fie modelate cu usurinta.  Are proprietatile a 3 geluri diferite (de sigilare, de constructie si de baza). Se usuca la lampa UV fie in straturi subtiri sau mai groase, astfel se autonivelea..
19.99RON
Brand: Sina
Gelurile UV Sina sunt calitative, oferind unghiilor tale un aspect placut si rezistent. Gelul de nuanta alba este ideal pentru manichiura french, oferindu-i o eleganta aparte. Nu provoaca senzatia de arsura, alergii sau ingalbenirea unghiilor. Compozitia sa 3 in 1 te ajuta sa-ti faci manic..
19.99RON
Brand: Sina
  Gelurile UV Sina sunt geluri calitative si rezistente, avand proprietatile a 3 geluri diferite (de baza, de constructie, de sigilare).  Gelul se autoniveleaza si poate fi moderat usor datorita vascozitatii medii. Se usuca cu ajutorul lampii uv, in straturi subtiri sau groase. Gelul poate..
19.99RON
Brand: Sina
Gelurile UV Sina sunt foarte calitative, avand o vascozitate potrivita. Nu provoaca senzatia de arsura atata timp cat se expune unghia la lampa uv, fiind un gel autonivelant si flexibil. Cu o densitate medie, poate fi folosit atat cu sablon cat si la tipsuri.Cantitate: 14g Timp d..
19.99RON
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)