Menu
Your Cart

Lily Angel

Brand: Lily Angel
  Oja Permanenta de la Lily Angel culori pigmentate ce va asigura perfect acoperirea unghilor false cat si a celor naturale. Acesta oja are un luciu de lunga durata si puternic. Oja Soak Off Lily Angel se usuca rapid la lampa LED circa 25-30s sau la UV aproximativ 120s. Pe stoc s..
14.99RON
Brand: Lily Angel
Utilizeaza in special pudra de constructia pentru unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita a..
29.00RON
Brand: Lily Angel
Pudra acrylica de constructie se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita astfel folosirea lampei UV, iar unghia capata o forma armonioasa si bine defi..
29.00RON
Brand: Lily Angel
   Folositi pudra acrilica in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata&n..
29.00RON
Brand: Lily Angel
 Gelurile UV Soak Off de la Lily Angel sunt folosite pentru o constructie calitativa si de rezistente a unghiei. Gelul se indeparteaza usor de pe suprafata unghiei printr-o solutie speciala, astfel veti avea libertatea de a schimba oricand aspectul unghiei fara a fi necesara pilirea unghie..
44.99RON
Brand: Lily Angel
   Gelurile Soak Off sunt o alternativa pentru constructia unghiei la gelurile clasice UV. Se indeparteaza in mod chimic cu solutii speciale, nu prin pilire. Astfel aspectul unghiilor poate fi schimbat oricand si aplicarea nu este permanenta. Nu deterioreaza unghia si are functia..
44.99RON
Brand: Lily Angel
   Gelurile Soak Off sunt o varianta pentru infrumusetarea manichiurii la gelurile clasice UV. Se indeparteaza chimic de pe suprafata unghiei cu solutii speciale, nu prin pilire. Astfel nu reprezinta o varianta permanenta si aspectul unghiilor poate fi schimba..
44.99RON
Brand: Lily Angel
   Gelul UV de la Lily Angel, este destinat constructiei unghiei,  densitatea materialului fiind medie. Se indeparteaza cu o solutie speciala repede si eficient. Are functia autonivelanta, iar efectul gelului de dupa de dupa aplicare este foarte natural. Nu produce diferente..
44.99RON
Brand: Lily Angel
 Gelurile UV Soak Off de la Lily Angel sunt utilizate pentru constructia unei unghii de calitate. Gelul se poate indeparta usor printr-o solutie speciala ceea ce va ofera libertatea de alegere si posibilitatea de a schimba oricand aspectul unghiei fara a provoca deteriorarea unghiei. Succesiune..
29.99RON
Brand: Lily Angel
   Gama de geluri UV Soak Off de la Lily Angel se foloseste pentru constructia patului unghiei, modeland unul nou dupa dimensiunile dorite. Avantajul gelului e faptul c apoate fi indepartat oricand de pe suprafata unghiei cu o solutie degresanta fara a provoca distrugerea unghiei naturale...
29.99RON
Brand: Lily Angel
   Gelurile Soak Off UV de la Lily Angel va ajuta la obtinerea unei manichiuri excelente, printr-o aplicare usoara si placuta. Gelurile soak off  se indeparteaza usor cu ajutorul unei solutii degresante specifice, ceea ce ne permite sa ne schimbam aspectul unghiilor fara a l..
29.99RON
Brand: Lily Angel
 Gama de geluri UV Soak Off de la Lily Angel duc la obtinerea unui aspect identic natural dupa utilizarea lor. Proprietatea autonivelanta si timpul de uscare rapid imbunatatesc si usureaza modelarea. Nu produce ingalbenirea unghiei si nu o deterioreaza, acest lucru fiind pos..
29.99RON
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)