Menu
Your Cart

Gel Germania NDED

 Se foloseste fie ca dorim aplicarea unghiilor tips, fie pentru constructie. Curba C se traseaza cu usurinta, datorita proprietatii de vascozitate medie.Gelul UV  3 in 1 are calitatile cele ale gelului de constructie + gelului de baza + cele ale gelului de luciu. In consecint..
36.00RON
      Acest gel special pentru sigilare duce la sporirea rezistentei lacului de unghii sau al celorlalte produse aplicate pe suprafata unghiei, fie geluri, produse din acril sau oje, in acelasi timp creand o stralucire intensa si de durata. Se utilizeaza usor, se usuca repede l..
17.99RON
Primer NDED cu Pensula - 15ml
Hot Stoc epuizat
    Primerul reprezinta fundamentul necesar pentru executarea eficienta a oricarei manichiuri construite. Solutia de la NDED asigura o aderenta puternica a straturilor ulterior aplicate de gel, oja permanenta sau chiar de acril. Se usuca rapid la aer si nu provoaca alergii. C..
16.50RON
   Acest degresant facut in Germania se utilizeaza pentru curatarea calitativa a suprafetei unghiei inaintea etapelor de aplicare a gelurilor pentru constructie. Dupa folosirea lui gelul realizeaza o adeziune mult mai puternica, ceea ce confera manichiurii create rezistenta sporita. Nu est..
49.99RON
   Gelul UV de la NDED este ideal de folosit pentru orice tip de unghii si impreuna cu orice produs destinat ingrijirii unghiilor dumneavoastra. Vascozitatea lui medie permite o aplicare placuta si eficienta. Se amesteca inainte de folosire si se pune pe unghii in straturi s..
14.99RON
   Gelul UV  monofazic de la NDED permite realizarea cu un singur gel a tuturor etapelor de modelare a unei unghii, el are in acelasi timp proprietatile unui gel de baza, de constructie si gel de sigilare. Prin intermediul lui puteti aduce unghia la forma si lungimea dorita. Este auto..
15.99RON
   Gelul UV de la NDED este perfect adaptat pentru nevoile dumneavoastra. Se lucreaza usor, fiind autonivelant iar stratul aplicat trebuie sa fie subtire pentru a se usca eficient la lampa UV, iar pentru marirea intensitatii culorii trebuie pus pe unghie in mai multe straturi. Po..
14.99RON
   Gelul UV de la NDED este perfect utilizabil pentru manichiura dumneavoastra, compozitia lui permitand lucrarea usoara a lui, datorita autonivelarii. Stratul ce se  aplica trebuie sa aiba o grosime subtire pentru a se usca complet la lampa UV, iar ..
14.99RON
   Linia de geluri UV de la NDED sunt eficiente pentru ingrijirea manichiurii dumneavoastra si pentru a-i conferi o culoare vie. Sunt compatibile cu orice model de produs destinat ingrijirii unghiilor, paiete, sclipici, flitter. Textura fina a gelului ofera o aderenta puternica cu celealte..
14.99RON
   Gama de geluri UV de la NDED sunt remarcabile, nu se cojesc si nu se zgaraie. Se poate amesteca cu orice tip de geluri, constructie sau baza  si se aplica in straturi subtiri pentru o uscare buna la lampa UV. Textura gelului este fina, puternic aderenta si dupa punerea pe ungh..
14.99RON
   Gelul UV de la NDED este solutia ideala pentru obtinerea unor unghii calitative si cu efect vizual placut si ingrijit. Dureaza mult timp dupa aplicare si nu se deterioreaza, mentinandu-si aspectul proaspat. Poate fi amestecat cu alte tipuri de geluri fie, de baza, fie de constructie. Se..
14.99RON
Showing 1 to 12 of 19 (2 Pages)