Menu
Your Cart

EzFlow

Brand: EzFlow
   Acest gel finish se foloseste pentru a conferi o stralucire suplimentara unghiilor dumneavoastra. Dupa utilizarea lui rezistenta unghiilor va fi marita, lacul sau oja se va pastra o perioada indelungata de timp, iar sigilarea unghiei va avea loc in cele mai bune conditii. Pentru o folos..
29.99RON
Brand: EzFlow
   Acest produs este eficient pentru a curata bine unghiile inainte de aplicarea gelului pe suprafata lor. Asigura o puternica adeziune intre unghia naturala si celelalte straturi puse deasupra. Nu dauneaza luciului si ajuta foarte mult la realizarea unei manichiuri perfecte in realizare s..
55.00RON
Brand: EzFlow
   Aceasta solutie speciala de curatare este destinata saloanelor de infrumusetare pentru mentinerea indelungata a pensulelor folosite in procesul de infrumusetare. Compozitia eficienta pentru inlaturarea materialului ramas pe varful lor, face ca aceasta solutie sa le mentina utilizab..
40.00RON
Brand: EzFlow
   Pentru a indeparta eficient gelul sau acrilul din care este realizata unghia falsa fara a provoca deteriorarea celei naturale este recomandata folosirea acestui produs calitativ ce va reface aspectul initial al unghiei intr-un mod simplu. Contine acetona si nu provoaca alergii, totusi e..
12.00RON
Brand: EzFlow
   Solutia degresanta de la EzFlow curata bine suprafata unghiei pe care este aplicat cu scopul de a asigura o alipire mai buna a straturilor de gel Uv ce sunt folosite in constructia unghiilor. Nu provoaca alergii sau ingalbenirea inestetica a unghiei si este un produs util pentru obtiner..
12.00RON
Brand: EzFlow
   Acest produs inlatura gelurile de pe suprafata unghiei. Este compatibil doar cu sistemul de geluri Soak-Off. Formula sa contine uleiuri speciale ce previn uscarea pielii de pe cuticule si a unghiilor. Inlatura rapid si eficient, iar manichiura dorita va fi usor de refacut datorita ..
12.00RON
Brand: EzFlow
  Gelurile UV Color cu Sclipici sunt de calitate ridicata, ideale pentru manichiura de tip french sau orice alt model. Sunt culori mai calde si mai pale, rezistand mult timp pe unghie si se modeleaza usor asemenea sculpturii in lut. Nu provoaca alergii, nu se zgaraie si poate fi ..
50.00RON
Brand: EzFlow
 Gelurile UV de la Translucid sunt destinate pentru nail-art sau acoperirea totala a unghiilor. Au o consistenta medie si se aplica usor pe unghii, culorile se pastreaza  timp indelungat pe unghie. Nu provoaca alergii, nu se zgaraie si poate fi pus in straturi diferite. Se usuca cu la..
80.00RON
Brand: EzFlow
  Setul de geluri contine 12 nuante diferite care va ajuta la realizarea unor modele 3D impecabile pe unghiile dumneavoastra. Gelurile au o vascozitate foarte mare, consistenta fiind cremoasa. Setul este ideal pentru orice tip de manichiura dorita!Cantitate: 5ml Timp de usca..
130.00RON
Brand: EzFlow
  Setul de geluri UV de la EzFlow este calitativ si eficientpentru obtinerea lookului dorit, care se aranjeaza usor pe unghie. Se poate lucra atat pe unghiile cu tips cat si pentru sablon. Nu ingalbeneste unghiile si culoarea se pastreaza bine pe unghii. Nu provoaca alergii, nu se zga..
64.99RON
Brand: EzFlow
   Setul contine geluri UV care sunt de foarte rezistente si practice. Se lucreaza foarte usor asemenea sculpturii in lut si nu provoaca senzatia de arsura. Sigileaza si dau luciu puternic unghiilor. Nu provoaca alergii, nu se zgaraie si poate fi pus in straturi de..
59.99RON
Brand: EzFlow
 Gelurile UV de la Miley sunt folosite pentru manichiura profesionala. Se lucreaza bine cu ele atat pe sablon cat si pe tipsuri. Culorile se pastreaza indelungat pe unghii, iar unghiile nu se ingalbenesc de la aceste geluri. Nu provoaca alergii, nu se zgaraie si poate fi pus in stratu..
150.00RON
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)