Formular Returnări si Conditii

Comenzi Telefonice:
(0756) 473 089
L - D (08:00 - 21:00)
Livrare Nationala
GRATUITA!
MONEY BACK
1 0 0 %
Livrare Bucuresti
G R A T I S !

Formular Returnări si Conditii

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonanta Guvernului nr. 6 din 2016. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.
Legea enuntata mai sus este strict pentru persoanele fizice. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 15 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa (cuprinsa intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru readucerea produsului in stadiul initial, daca este posibil sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Alte mentiuni:
Categorii de produse care se pot returna doar daca sunt sigilate:
1) Consumabile
Returul produselor se supune Ordonanta Guvernului nr. 6 din 2016 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Pentru returnare, va rugam sa completati formularul de mai jos:

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare