Menu
Your Cart

Despre Noi

EstetiQa este furnizorul tău principal de calitate, funcționalitate și durabilitate! Înființată în 2020, EstetiQa este partener Lila Rossa, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de beauty, având o vastă experiență pe piața de comerț, lansat în anul 2008. 

Încă de la înființare, EstetiQa și-a propus sa ofere produse performante și adecvate nevoilor și dorințelor clienților. Ca reprezentanți ai companiei suntem bucuroși să punem la dispoziția clienților noștri o gamă diversificată de produse cosmetice si coafuta mici și mari, produse pentru intretinere și ingrijire, articole pentru unghii false si bineinteles multe consumabile și multe altele.

Scopul nostru este să devenim furnizorul tau de produse si multumiri, misiunea noastră este de a face disponibile tuturor clienților, produsele EstetiQa atent selectate și la cele mai avantajoase prețuri, având ca principale caracteristici, performanța și calitatea. Vrem să câștigăm încrederea clienților noștri, să fie siguri că au făcut cea mai bună investiție, să creăm experiențe plăcute și de neuitat. Dorința noastră este să aducem cât mai aproape de familiile din România cele mai eficiente, inovative și moderne produse cosmetice. Atunci când clienții noștri au zâmbetul pe buze, ne este adusă cea mai mare satisfacție. 

Motivația noastră este să vă călăuzim în a face cele mai bune alegeri cu privire la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră!