Menu
Your Cart

CCN

Brand: CCN
     Acest gel de sigilare va aduce o stralucire puternica pe unghiile dumneavoastra printr-o utilizare simpla si eficienta. Ofera o sigilare puternica dupa aplicare, contribuind la o rezistenta prelungita a unghiei. Poate fi folosit atat pe lacuri, oje cat si pe produsele din acril..
9.00RON
Brand: CCN
   Compozitia speciala, ce are vitamina B5 si alte substante absolut necesare, contribuie eficient la tratarea sau revitalizarea unghiei, patrunzand prin ea si transportand vitAminele si nutrientii spre radacina unghiilor. Unghiile dumneavoastra au nevoie de atentie pentru a crea mani..
5.00RON
Cuticle Remover BNC -15ml
Stoc epuizat
Brand: CCN
   Acest produs este special conceput pentru a ingriji si infrumuseta conturul unghiilor prin indepartarea simpla a cuticulelor. Solutia se aplica pe suprafata cuticulelor, apoi se asteapta putin pentru a se inmuia pielea, dupa aceasta ele pot fi eliminate simplu, fie cu un betisor di..
4.99RON
Brand: CCN
    Acest tratament, special conceput in Elvetia va face ca in 14 zile de utilizare unghiile dumneavoastra sa fie mult mai sanatoase, rezistente si sa capete stralucirea proprie. Vitaminele continute de acest produs hranesc si ingrijesc unghiile, iar manichiura nu va fi nicicand mai f..
4.99RON
Brand: CCN
   Acest produs este folosit pentru a obtine niste unghii sanatoase si ingrijite pentru care manichiura este doar o incununare a frumusetii si nu o ascundere a imperfectiunilor. Din cauza formulei specifice ce contine calciu, complex de vitamine si alte extracte naturale el contribuie la h..
4.99RON
Brand: CCN
   Tratamentul BNC, creat dupa o formula inovativa elvetiana, contine tot necesarul de minerale, calciu si vitamine esentiale pentru ingrijirea de zi cu zi a unghiilor si cuticulelor dumneavoastra. Efectul lui este vizibil dupa 14 zile, hranind si hidratand unghiile si cuticulele. Veti ave..
4.99RON
Brand: CCN
    Formula specifica ce are in componenta sa toate vitaminele si nutrientii necesari pentru a dobandi niste unghii rezistente, frumoase si flexibile actioneaza rapid si simplu pe suprafata unghiei, imediat dupa aplicare. Substantele folositoare patrund unghia si sunt conduse s..
9.00RON
Brand: CCN
  Gelul UV de la CCN este rezistent si de calitate ridicata, se aplica usor pe unghii si se autoniveleaza. Are o vascozitate medie si poate fi usor modelat. Poate fi folosit impreuna cu alte geluri, sclipici, flitter, etc.Cantitate: 15ml Timp de uscare: 2-3 min Culoare: roz aprins Marca:..
10.99RON
Brand: CCN
  Gelul UV de la CCN este foarte rezistent si ascunde imperfectiunile de pe unghie. Ideal pentru unghiile cu tips sau cat, gelul nu isi pierde repede culoarea. Este autonivelant si se modeleaza usor pe unghie.Cantitate: 15ml Timp de uscare: minim 2 min Culoare: galben Marca: CC..
14.99RON
Brand: CCN
  Gelul UV de la CCN de calitate superioara nu se zgaraie si nu ingalbeneste unghia. Datorita vascozitatii medii se lucreaza foarte usor pe unghii si se autoniveleaza. Cu ajutorul lui vei avea un look original la un pret rezonabil!Cantitate: 15ml Timp de uscare: 120-180s Cu..
10.99RON
Brand: CCN
Gelul UV de la CCN este un gel de calitate foarte buna, destinat sa ascunda imperfectiunile de pe unghiile dumneavoastra. Datorita vascozitatii medii gelul se fixeaza foarte bine pe unghii si poate fi modelat usor economisind timp pentru un look perfect. Nu provoaca arsuri, nu se zgaraie si are..
10.99RON
Brand: CCN
  Gelul UV de la CCN  poate fi aplicat atat pe unghiile naturale, cat si pe cele cu tipsuri sau constructii cu sablon. Poate fi combinat cu oricare alt gel, se autoniveleaza, modeleaza si pileste usor. Nu provoaca alergii, nu se zgaraie si se pastreaza o durata indelungata pe unghii.Ca..
10.99RON
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)